Velkommen til medlemsmøte 12 mars 2019…

Les på neste side om det som foregikk….

Petter Granerud mottar sitt Challenge Viking mens hans kartleser Marianne Lie ser på. Det synlige bevis på å vinne et Challenge Viking har helt siden Norwegian Rally Drivers Club ble startet i 1952 vært et Vikingskip.
Premien Challenge Viking tildeles hvert år til den av Norwegian Rally Drivers Club sine medlemmer som blir høyest plassert på totallisten i Rallye Monte Carlo Historique som fører og som kartleser. Her mottar Marianne Lie Challenge Viking fra Rally-Klubbens styre ved Arild Antonsen. Marianne Lie var kartleser for Petter Granerud. De ble nummer 6 totalt.
Holm Jacob Matheson forteller om Gullrattet og tilblivelsen.
President i NBF (Norges Bilsportforbund) Per Madsen overrekker Hom Jacob Matheson NBF`s fortjenestemedalje i gull under møtet i Rally-Klubben 12. mars. Dette er NBF`s høyeste utmerkelse og ble tildelt Mathis for en meget stor innsats som sportsjef med ansvar for talentutvikling og landslag for Bilsportforbundet fra 2007 og frem til siste årsskifte.
Fra venstre: NBF`s generalsekretær Hallgeir Raknerud, Mathis (Holm Jacob Matheson) og NBF`s president Per Madsen
Torhild Hallre organiserer og står for mye på Rally-Klubbens møter. Her forteller Torhild om grunnen (ventilstenger som røk på boble motoren) til at hun og datter Tine Hallre måtte bryte årets Rally Monte-Carlo Historique helt mot slutten av løpet og med en solid ledelse i dame klassen.
Norwegian Rally Drivers Club ble nr 3 i team konkurransen i Rallye Monte-Carlo Historique 2019. Her er teamet representert på møtet i Rally-Klubben den 12. mars med (fra venstre) : Lars Lie, Henning Jørstad, Bjørn Lie, Kjetil Engan, Bjørn Erik Indahl, Marianne Lie og Petter Granerud. 27 lag var med i team konkurransen.
70 av Rally-Klubbens 140 medlemmer var tilstede på Scandic KNA Hotell Solli i Parkveien, Oslo den 12. mars 2019.

Marianne Lie mottar premien Coupe de Norvege fra Thomas Groot, kommunikasjonsrådgiver i KNA. Coupe de Norvege ble innstiftet av KNA i 1931 som var det var det første året Stavanger var et av startstedene i Rally-Monte Carlo. Hvert år som det har vært arrangert Rallye Monte-Carlo, og fra 1998 Rallye Monte-Carlo Historique, så har KNA delt ut Coupe de Norvege til det KNA medlem som har den høyeste plassering på totallisten som fører og som kartleser.
Petter Granerud mottar Coupe de Norvege av Thomas Groot.
Bjørn Schage et et medlem av Norwegian Rally Drivers Club som virkelig har sansen for de lange billøpene. Bjørn Schage kjører i Rallye Monte Carlo Historique i en VW Golf GTI MK1. RMCH går fortsatt gjennom store deler av Europa og gjøres unna på 5 – 6 dager. På møtet i Rally-Klubben fortalte Bjørn Schage fra han og kartleser Trond Bråthen sin deltakele i det 15 dager lange Himalayan Challenge oktober 2018. Fra deres deltakelse i det 31 dager lange Peking – Paris Challenge sommeren 2016 har det nå kommet ut en bok. Begge disse maraton løpene ble kjørt i en Morgan. Bjørn Schage har også en stor interesse for litt eldre engelske biler. Morgan, Aston Martin og Alvis. Dette til tross for at Bjørn Schage er av tykkeste bilimportør Harald A. Møller slekten da Harald Aars Møller var han bestefar og en karriere innen eiendom siden av Møller konsernet er av de daglige oppgavene for Bjørn Schage.

Mer om den fine boken vi har lagt inn på Goodreads…

Nyhetsbrev fra styret i Rally-Klubben skrevet 6. januar 2018

 Følgede datoer er å merke seg i 2018, klikk her…