Høsten 2020

Høsten er ikke sikkert blir slik vi ønsker, og bilsports sesongen kan bli amputert.

Siste nytt fra RMCH.

Regulations følg med her hos ACM…

På Challenge Norge finner du Oddvars Challenge News om det som skjer i høst:

https://www.challengenorge.no/sistenytt

Tilslutt en interessant liste Bjørn Lie har funnet.
Morro å se et Norsk flagg på toppen av starter..

Hall of fame på RMC. Her fant Bjørn ut at var en spennende sak å kvalitet sikre for Leif Vold-Johansen. Iflg hans kartleser de 18 siste RMC Leif Vold-Johansen deltok i, Rally-Klubb medlem Bjarte Vevle, så kjørte Leif 40 RMC. De to siste årene som påmeldt kartleser, de øvrige 38 som fører. Da har han flest RMC starter som fører. Han som ligger på listen som nr 2 kjører tydeligvis RMC hvert år fortsatt, men det er enda noen år til før han kan passere Leif Vold-Johansen.

De som legger inn info har snublet med å legge Vold.Johansen navnet rett som kartleser, men så langt glemt bindestreken som fører. Da står det Vold Johansen. Du får opp Hall of fame ved å gå inn på Vold-Johansen som kartleser, klikke på navnet og klille på also driver profile. Klikk på Automobile rallye Monte Carlo og klikk på other years så kommer Hall fo fame opp som vedlegget her viser.

https://www.ewrc-results.com/

Lyst til å lese litt klubbhistorie Asker og Bærum Motorsport er 50 år siden starten i 1970.

Her er 2200 sider med klubbhistorie…

Bjørn Lie i JR-Nytt 1986 nr 5 side 11 og 12 der kan du lese mer om Bjørn som kartleser for Martin Schanche når han skulle prøve rally i Finland…
Presseklipp om Erik og Bjørn fra Budstikka i 1974 fra de fyldige utklippsarkivet til Hans Chr. Bjerke og JR. avd. i Sandvika.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *