Sommerhilsen fra Rallyklubben

Til medlemmer i
Norwegian Rally Drivers Club
Sommerhilsen Juni 2021

Vedr. Rallye Monte-Carlo Historique Januar-Februar 2022
Det ligger ikke informasjon på www.acm.mc sine nettsider ennå, men det har kommet epost til tidligere deltakere vedr. RMCH.

Datoene er 27/1 til 2/2-2022. Det blir 3 startbyer og Oslo er dessverre ikke en av disse. De tre er: Bad Homburg, Reims og Milano. Løypeopplegget er annerledes idet regrouping og Tripy-installasjon skjer i Monaco.
Men dette stopper jo ikke Monte-Carlo entusiastene fra Norge! Planleggingen foregår hos mange og det er flere debutanter som har kontaktet oss. Vi minner derfor om vårt møte i NBFs lokaler
Mandag 20. september 2021 kl. 18:00
Alle som ønsker å kjøre i 2022 er hjertelig velkomne! De som kjenner til andre som også vurderer å delta i Monte-Carlo Historique, må sørge for at vi får kontakt med disse. Be de gjerne sende epost til torhild.hallre@kna.no.
Vi har godt håp om å avholde en fysisk generalforsamling med en «Rally Viking» på menyen,
Tirsdag 19. oktober 2021 kl. 19:00
Merk datoene! DA vil vi dele ut premiene til vinnere av Challenge Viking og Coupe de Norvège 2020 for resultater i Rallye Monte-Carlo Historique 2020. Dette har stadig blitt utsatt, men vi må tro at vi kan få gjort litt stas på vinnerne på generalforsamlingen i oktober.
Ellers ønskes alle i Rallyklubben GOD Sommer og at vi sees koronafriske og glade til høsten! Vi ser virkelig frem til vi kan treffes igjen!
Oslo, 27. juni 2021
Styret i Norwegian Rally Drivers Club

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *